22 Mart 2017 Çarşamba reyting sonuçları

Diriliş Ertuğrul mu, Kara Sevda mı, No: 309 mu, Bu Şehir Arkandan Gelecek mi, Evlat Kokusu mu? Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
23 Mart 2017 - 11:04
Reyting

Diriliş Ertuğrul mu, Kara Sevda mı, No: 309 mu, Bu Şehir Arkandan Gelecek mi, Evlat Kokusu mu?

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' HER ZAMANKİ GİBİ!

TRT 1'in sevilen tarihi dönem dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle bir kez daha zirvedeki yerini aldı. Star TV'nin Kara Sevda'sı 3. ve Fox'un romantik komedisi No: 309 5. sırada bu dizinin en yakın takipçileri olarak sıralandılar.

Evlat Kokusu üçüncü bölümüyle geçen haftaya göre bir sıra düşüşle 9. sırada yer aldı. Bu Şehir Arkandan Gelecek ise düşüşünü sürdürerek 17. sıraya geriledi.

17-03/23/evlat-kokusu.jpg

'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' AB'DE RAKİPSİZ!

Diriliş Ertuğrul, AB kategorisinde daha yüksek izlenme oranlarıyla zirvede bir kez daha rakipsiz! Kara Sevda, Evlat Kokusu, Bu Şehir Arkandan Gelecek ve No: 309 art arda sıralanıp bu diziyi uzaktan da olsa takip eden yapımlar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Diriliş Ertuğrul' 82. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin