22 Mayıs 2013 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi dizi zirvede? Kuzey Güney mi, Merhamet mi, Sakarya Fırat mı? İşte günün reytingleri...

resim yok
23 Mayıs 2013 - 12:06
Magazin

Hangi dizi zirvede? Kuzey Güney mi, Merhamet mi, Sakarya Fırat mı, Bir Erkek Bir Kadın mı? İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Kuzey Güney zirvede!

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final müsabasınının canlı yayınının ilk sırada yer aldığı gecenin dizi kategorisi galibi ise Kuzey Güney oldu. Genel klasmanda ikinci sırada bulunan Kuzey Güney bu hafta en yakın rakibi Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümünün yayınlanmaması avantajını iyi değerlendirdi. Merhamet ve Sakarya Fırat ise diğer sıraları paylaşan yapımlar oldu.

AB kategorisinde sıralama benzer!

AB kategorisinde de oldukça benzer sonuçlar çıktı. Kuzey Güney yine en çok izlenen dizi olurken kanalın bir diğer dizisi Merhamet arayı biraz daha kapatarak Kuzey Güney'in takipçisi olmaya devam etti. Sakarya Fırat, Beni Affet ve Bir Erkek Bir Kadın ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsb4442a8a.png [reklam]  photo 2_zps642ae457.png

 

21 MAYIS 2013 SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

KUZEY GÜNEY 75. bölüm son sahneyi izlemek için tıkla!

 

MERHAMET'te Şadiye, ailesiyle buluşuyor! Tıkla-izle!

 

SAKARYA FIRAT 149. bölüm fragmanı için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin