resim yok
23 Nisan 2013 - 00:00

Hangi yapım zirvede? Karadayı mı, Survivor mı, Galip Derviş mi, Yer Gök Aşk mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde yine Karadayı zirvede!

Karadayı geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine günün en çok izlenen dizisi olurken, tüm programlar içinde Survivor'ı da geride bıraktı ve genel kalsmana da damgasını vurdu! Yer Gök Aşk, Galip Derviş, Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Fırıldak Ailesi ise sırasıyla en çok izlenen diğer diziler oldular.

AB'de de Karadayı damgası!

Karadayı, tüm kişilerde olduğu gibi AB kategorisinde de genel klasmanda birinci sırada yer alırken Galip Derviş, Unutma Beni, Fırıldak Ailesi, Beni Böyle Sev, Beni, Affet, Deniz Yıldızı, Yer Gök Aşk ve Leyla ile Mecnun sonraki sıraları paylaşan diziler oldular.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps57c5811f.png [reklam]  photo 2_zps2db8d1eb.png

 

YER GÖK AŞK 118. bölüm fragmanı için tıklayın!

 

KARADAYI 29. bölüm fragmanı için tıklayın!

 

21 NİSAN 2013 PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin