23 Aralık 2016 Cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı, O Ses Türkiye mi, Güldür Güldür Show mu? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
24 Aralık 2016 - 12:00
Reyting

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı, O Ses Türkiye mi, Güldür Güldür Show mu?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ARKA SOKAKLAR' BU HAFTA DA ZİRVEDE!

Geçtiğimiz hafta Aşk ve Mavi'den zirveyi devralan Arka Sokaklar aynı başarıyı bu haftaya da taşıdı. atv'nin Aşk ve Mavi'si istikrarlı grafiğini sürdürerek yine üst sıralarda yer aldı.

Kiralık Aşk bir sıralık düşüşle 16. sırada yer alırken; beklenenden çok uzak bir ekran performansı gösteren Muhteşem Yüzyıl Kösem 36. ve TRT'nin Sevda Kuşun Kanadında'sı ise birkaç sıra daha düşerek 59. sırada kendilerine yer bulabildi.

AB'DE SIKI ZİRVE MÜCADELESİ!

Güldür Güldür Show, O Ses Türkiye ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in genel sıralamada ilk üç sırada yer aldığı bu kategoride Arka Sokaklar en çok izlenen dizi olurken; Kiralık Aşk ve Aşk ve Mavi art arda sıralandılar.

Muhteşem Yüzyıl Kösem, AB'de de biraz düşerek 16. sırada yer alırken; Sevda Kuşun Kanadında ise 36. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Aşk ve Mavi' 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin