23 Ekim 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
24 Ekim 2014 - 13:00
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kocamın Ailesi mi, Kurtlar Vadisi Pusu (tekrar) mı, Üç Arkadaş mı, İki Dünya Arasında mı, Küçük Kıyamet mi, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, Beni Affet mi, Güldür Güldür Show mu, Partizan-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşması mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERİN LİDERİ!

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım Partizan-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının canlı yayını olurken, Güldür Güldür Show ve Kocamın Ailesi sonraki sıraları paylaştılar.

Diğer sıraları paylaşam yapımlar ise şöyle: Beni Affet, Star Ana Haber, Aramızda Kalsın, Kurtlar Vadisi Pusu (tekrar), Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Ece Üner ile Show Haber, Kanal D Haber ve İki Dünya Arasında.

atv'nin yeni dizisi Üç Arkadaş yeni bölümüyle de bekleneni veremedi ve 18. sırada yer aldı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve mücadelesinde büyük değişiklikler yok.

Partizan-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının canlı yayını bu kategorinin de birincisi olurken, Güldür Güldür Show ikinci sırada yer aldı.

Aramızda Kalsın, Kocamın Ailesi, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Kanal D Haber, Star Ana Haber, Bu Tarz Benim ve Üç Arkadaş diğer sıraları paylaşan yapımlar oldular.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin