23 Eylül 2016 Cuma reyting sonuçları

Fox'un Bana Sevmeyi Anlat'ı mı, yeni sezonuyla geri dönen dizilerden Kiralık Aşk mı yoksa Arka Sokaklar mı? Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Volkan Küçükel
24 Eylül 2016 - 13:30
Reyting

Fox'un Bana Sevmeyi Anlat'ı mı, yeni sezonuyla geri dönen dizilerden Kiralık Aşk mı yoksa Arka Sokaklar mı?

Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'ARKA SOKAKLAR' ZİRVEYİ DEVRALDI!

Kanal D'nin uzun soluklu eskimeyen dizisi Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara geri dönerken zirvedeki yerini de aldı! Yeni sezonuyla geri dönen bir diğer dizi Kiralık Aşk ise günün ikincisi oldu.

Seda Bakan ve Kadir Doğulu ikilisini buluşturan Fox'un Bana Sevmeyi Anlat'ı rakip dizilerin gelmesiyle birlikte beşinci sıraya geriledi.

Rengarenk'in yeni kadrosu ve yeni ismiyle kaldığı yerden devamı olan Kaçın Kurası ise 21. sırada yer alarak gelecek adına pek ışık vermedi.

AB'DE 'KİRALIK AŞK'

AB kategorisindeki reyting mücadelesi çok daha çetin geçiyor! Bu kategoride Kiralık Aşk zirvede yer alırken, Arka Sokaklar yakın takipte.

Bana Sevmeyi Anlat'ın üçüncü olduğu listenin 19. sırasında ise Kaçın Kurası yer alıyor.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Arka Sokaklar' 410. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin