resim yok
24 Mart 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte SBT ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Şefkat Tepe geceyi zirvede bitiren yapım oldu

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi Şefkat Tepe tüm kişilerde geceyi yine zirvede bitiren yapım olurken, Fox dizisi Lale Devri ve aynı kanalın yeni transferi Umutsuz Kadınları ise dizi kategorisinde en çok izlenen diğer yapımlar oldular.

AB'de dizilerin lideri bu kez 1 Erkek 1 Kadın

AB grubunda bu hafta dizi kategorisinde liderlik değişti. AB grubunda genel sıralamada 5. sırada yer alan dizi, kendi kategorisindeki rakiplerinin ise önünde yer aldı. Kanal D dizileri Galip Derviş ve Merhamet'in tekrar yayınları ile Lale Devri sonraki sıraları paylaşan diziler oldular. Umutsuz Ev Kadınları ise bu hafta düşüş gösterdi.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 

 photo 1_zps28ce4432.png

 photo 2_zpse858b3e5.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin