23 Nisan 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
24 Nisan 2014 - 11:54
Reyting

Hangi diziler zirvede?

Muhteşem Yüzyıl mı, Kara Para Aşk mı, Ankara'nın Dikmen'i mi, Kızılelma mı, Hıyanet Sarmalı mı, Sevdaluk mu, Not Defteri mi, İki Dünya Arasında mı, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı?


İşte günün reytingleri..

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVEDEKİ YAPIM DEĞİŞMEDİ!

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde dizi sıralaması şöyle oluştu: Star TV'nin reyting rekorları kıran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl bir kez daha uzak ara önde dizi kategorisinde günün birincisi oldu.

Kanal D'nin yeni dizilerinden Ankara'nın Dikmen'i, atv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kara Para Aşk ve Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine bu dizinin takipçileri durumunda.

Not Defteri bu hafta bir sıra daha yukarı çıkarak 7., Kızılelma 15., Hıyanet Sarmalı 17. ve Sevdaluk ise 22. sırada günü tamamladı.

 

AB KATEGORİSİNDE DURUM NASIL?

AB kategorisinde sıralamada küçük değişiklikler var: Muhteşem Yüzyıl bu kategoride de liderliğini pekiştirirken; Kara Para Aşk bu diziyi takip eden yapım.

Ankara'nın Dikmen'i, Beni Affet, Not Defteri, Sevdaluk, Kızılelma, Arka Sokaklar (tekrar) ve Deniz Yıldızı diğer sıraları paylaşan yapımlar.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ HAFTANIN ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin