resim yok
14 Mayıs 2013 - 00:00

24 hayranlarına müjde!

 

Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikan aksiyon televizyon dizisi '24' ekranlara geri dönüyor!

 

12 bölüm


Fox bir basın açıklaması yaparak 24'un 24 : Live Another Day ismiyle Mayıs 2014’te yayın hayatına başlayacağını ve dizinin 12 bölümden oluşacağını duyurdu.

Yapılan basın açıklamasının özeti:

JACK GERİ DÖNÜYOR! AKSİYON DOLU ''24: LIVE ANOTHER DAY'' 2014 YAZINDA FOX’TA BAŞLAYACAK

Kiefer Sutherland Diziye JACK BAUER Karakteriyle Geri Dönüyor...

FOX Emmy ödüllü oyuncu Kiefer Sutherland’in rol alacağı 24: LIVE ANOTHER DAY’i onayladı. 20thCentury Fox Television, Imagine Television ve Howard Gordon'ın Teakwood Lane Productions şirketlerinin sunduğu 24: LIVE ANOTHER DAY 2014 yazında Fox'ta yayınlanmaya başlayacak.

 

Yüksek oktanlı destan, yapımcı Howard Gordon ile Sutherland’i yeniden bir araya getiriyor ve 24 saatin hikayesini anlatan 12 bölümden oluşan yeni hikayelerle izleyiciyle buluşuyor. Merak uyandıran olay dizisi bir kez daha kahraman ajan Jack Bauer’in maceralarını anlatıyor.

20th Century Fox’un Başkanları Gary Newman ve Dana Walden, “Howard bize 24’un yeni bölümü ile ilgili bir fikri olduğunu söylediğinde, hemen ilgimizi çekmeyi başardı. Dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenler ve izleyiciler tarafından sevilen 24 bu şirketle bütünleşmiş bir dizi. Howard’ın seriyi olay dizisi olarak yeniden canlandırma fikri bundan daha uygun bir zamanda çıkamazdı. Mükemmel Kiefer Sutherland’in de Bauer rolünü yeniden canlandıracak olması nedeniyle, başlamak için sabırsızlanıyoruz...” dedi.

[reklam]

Sutherland ise, “24’a verilen tepkiler bir oyuncu olarak daha once hiç karşılaşmadığım tepkilerdi. Jack Bauer karakteriyle yeniden birleşme şansı kaybettiğin bir arkadaşını bulmak gibi. Howard Gordon’ın hikayeye dair fikirleri heyecan verici ve yepyeni fikirler, kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak türdeler. Bu fırsat için 20th Century Fox’a, Imagine Television’a ve FOX kanalına teşekkür ederim. Amacım sizin aklınızı başınızdan almak. Görüşmek üzere...” dedi.

 

Yapımcı Howard Gordon, “Jack Bauer her zaman heyecan verici bir karakter oldu. İtiraf etmeliyim ki onu özledim. Bence izleyiciler de özledi. Karakter yıllar içinde gelişti ve bu yeni, heyecan verici olay dizisi format Bauer’in hikayesini anlatmak ve dünyanın nasıl değiştiğini yansıtmak için harika bir fırsat. Dizinin hayranları şundan emin olabilirler ki sevdikleri ve tanıdıkları Jack geri dönecek...” sözleriyle duygularını belirtti.

Orijinal olarak, 06 Kasım 2001 yılında yayınlanmaya başlayan 24 dizisi 73 Emmy adaylığına sahiptir. 2006 yılında En İyi Drama Dizisi ödülünü almıştır.  Sekiz sezon boyunca Kiefer Sutherland yedi kez Emmy adayı olmuş, bir kez de En İyi Dram Dizisi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Dizi uluslararası anlamda ün kazanırken, Sutherland’in efsanevi karaktere hayat veriş tarzı Amerikan ruhuna işlenmiştir.

 

24 nasıl bir diziydi?

 

CTU (Counter Terrorist Unit Türkçe: Terörle Mücadele Ünitesi) adı verilen bir birimin, önceleri yöneticisi olan ancak daha sonra birimden ayrılan Jack Bauer'ı canlandıran Kiefer Sutherland'ın çevresinde dönen olayların işlendiği bir dizidir. Dizide anlatılan olaylar gerçek zamanlı olarak izleyiciye aktarılmaktadır. Her bölüm bir saat içerisinde olanları anlatırken, her sezon da 24 saat içerisinde olup bitenlerin anlatıldığı çok uzun metrajlı bir film havasındadır.

Dizi, 24 Mayıs 2010 tarihinde yayınlanan 8. sezon ve 192+24. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

 

24: Jack Bauer

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin