resim yok
25 Mart 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Survivor, dizi kategorisinde ise Farklı Desenler Feride ve Umutsuz Ev Kadınları geceyi zirvede bitiren yapımlar oldu

Dizi kategorisine bakıldığında STV dizisi Farklı Desenler Feride ile Fox'un yeni transferi Umutsuz Ev Kadınları gecenin en çok izlenen dizileri olurken, ATV'nin Tozlu Yollar'ı bu dizilerin ardından gelen yapım oldu.

AB sıralamasında dizi kategorisinde Bir Erkek Bir Kadın önde!

AB grubunda dizi kategorisinde Bir Erkek Bir Kadın zirvede yer alırken, dizi tüm programlar içerisinde ise 5. sırada yer aldı. Galip Derviş (tekrar), Umutsuz Ev Kadınları ve Avrupa Avrupa ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsd011a0dc.png

 photo 2_zps28259701.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin