24 Mayıs 2013 Cuma reyting sonuçları!

Hangi dizi zirvede? Huzur Sokağı mı, Arka Sokaklar mı, Dila Hanım mı, Karagül mü, Tatar Ramazan mı? İşte reytingler...

resim yok
25 Mayıs 2013 - 13:21
Magazin

Hangi dizi zirvede? Huzur Sokağı mı, Arka Sokaklar mı, Dila Hanım mı, Karagül mü, Tatar Ramazan mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Cuma gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde çekişme büyük

Son haftalarda yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken ve izleyici sayısını arttıtan Fox'un yeni sezon dizilerinden Karagül tüm kişilerde bu hafta da zirvenin sahibi olurken bu diziyi Arka Sokaklar, Dila Hanım ve Tatar Ramazan üçlüsü takip etti. Huzur Sokağı ise bu dizilerin ardından gelen yapım oldu.

AB kategorisinde de Karagül!

Tüm kişilerde lider olan Karagül, AB kategorisine bakıldığında az farkla olsa da yine lider! Bu dizinin yakın takipçileri ise sırasıyla şöyle: Tatar Ramazan, Dila Hanım, Huzur Sokağı, Arka Sokaklar. Beni Affet ve Böyle Bitmesin ise sonraki sıraları paylaşan yapımlar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps60e547b7.png [reklam]  photo 2_zps26af38ce.png

 

23 MAYIS 2013 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

TATAR RAMAZAN 6. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin