25 Aralık 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
26 Aralık 2014 - 11:32
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kurtlar Vadisi Pusu mu, Kocamın Ailesi mi, Kaçak Gelinler mi, Aramızda Kalsın mı, Seksenler mi, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, Beni Affet mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERİN LİDERİ!

Tüm kişiler kategorisi dizi klasmanında Kurtlar Vadisi Pusu alışıldığı üzere yeniden zirvede! Genel klasmanda da zirvede yer alan dizinin takipçisi ise Kocamın Ailesi.

Diğer sıraları paylaşan diziler şöyle: Beni Affet, İki Dünya Arasında, Deniz Yıldızı, Aramızda Kalsın, Unutma Beni, Arka Sokaklar (tekrar) ve Eif.

Yeni gününde Seksenler 26. ve tv8'in bu sezonki transfer dizisi Kaçak Gelinler ise bu hafta 35. sırada kendilerine yer bulabildi.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinin zirve mücadelesinde farklılıklar var! Fox'un istikrarlı grafiği ile ekran macerasını sürdüren sevilen dizisi Kocamın Ailesi, Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'yu bu kategoride geçmeyi başardı. Aramızda Kalsın ise bu iki diziyi oldukça yakından takip ediyor.

Sonraki dizi sıralaması şöyle: Beni Affet, Seksenler ve Ulan İstanbul (tekrar).

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin