resim yok
26 Nisan 2013 - 00:00

Diziler arasındaki rekabette hangi yapım zirvede? Kurtlar Vadisi Pusu mu, İntikam mı, Zengin Kız Fakir Oğlan mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişiler dizi kategorisinde Kurtlar Vadisi Pusu yine uzak ara!

Tüm kişilerde gecenin en çok izlenen programı Fenerbahçe-Benfica UEFA Kupası yarı final ilk karşılaşması olurken, diziler arası rekabette ise Kurtlar Vadisi Pusu rakiplerine uzak ara fark yaptı. İntikam, Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Zengin Kız Fakir Oğlan ise Kurtlar Vadisi Pusu'nun takipçileri oldular.

AB'de rekabet sürüyor!

AB kategorisinde diziler arası rekabet bu hafta da birbirine yakın şekilde gerçekleşti. Kurtlar Vadisi Pusu ve İntikam yakın aralarla sıralanırken bu iki dizinin takipçileri ise şöyle: Zengin Kız Fakir Oğlan, Beni Affet ve Unutma Beni.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:
 

 photo 1_zpsc4779bf3.png [reklam]  photo 2_zps4c2262e0.png

 

24 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

İNTİKAM'da Yağmur'un zor anlarını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin