26 Ağustos 2013 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güzel Çirkin mi, Bebek İşi mi, Benim Hala Umudum Var mı, Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı mı İşte reytingler...

resim yok
27 Ağustos 2013 - 11:06
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güzel Çirkin mi, Bebek İşi mi, Benim Hala Umudum Var mı, Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı mı İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE HANGİ DİZİ ÖNDE?

 

Tüm kişiler kategorisinde hem genel klasmanda hem de dizi sıralamasında Star TV'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı dizilerinden Benim Hala Umudum Var geçtiğimiz haftalardaki başarısını bu hafta da tekrarladı ve zirveyi kimselere bırakmadı. Show TV'nin komedi dizisi Bebek İşi ve Kanal D dizisi Güzel Çirkin sıralamada üstlerde yer alan diğer yapımlar.

 

AB'DE LİDER AYNI!

 

AB kategorisinde en çok izlenen dizi, tüm kişiler kategorisinde olduğu gibi Benim Hala Umudum Var oldu. Bebek İşi ve Güzel Çirkin ikilisi bu dizinin takipçileri oldular.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ
 

[reklam]

 

25 AĞUSTOS 2013 PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin