26 Mayıs 2017 Cuma reyting sonuçları

Payitaht Abdülhamid mi, Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, İstanbullu Gelin mi, yeni dizi Şevkat Yerimdar mı? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
27 Mayıs 2017 - 11:54
Reyting

Payitaht Abdülhamid mi, Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, İstanbullu Gelin mi, yeni dizi Şevkat Yerimdar mı?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'AŞK VE MAVİ' BU HAFTA DA ZİRVEDE!

atv'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi bu hafta da yerini kaptırmadı ve günün birincisi oldu. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar zirvenin en yakın takipçisi durumunda.

Star TV'nin İstanbullu Gelin'i 4. ve Limon Fim yapımcılığındaki Fox'un yeni dizisi Şevkat Yerimdar 5. sırada günü tamamladılar. Payitaht Abdülhamid ise bu hafta biraz gerileyerek 15 sırada günü tamamlayabildi.

17-05/27/payitaht-abdulhamid.jpg

AB'DE 'İSTANBULLU GELİN' ZİRVEYİ BIRAKMIYOR!

Star TV'nin İstanbullu Gelin'i son üç hafta olduğu gibi bu hafta da AB kategorisinin en çok izlenen dizisi oldu. Payitaht Abdülhamid bu dizinin en yakın takipçisi durumunda.

Yeni dizi Şevkat Yerimdar 6. sıradan AB kategorisine giriş yaparken; Arka Sokaklar 10. ve Aşk ve Mavi 13. sırada kendilerine yer buldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Şevkat Yerimdar' 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin