resim yok
27 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Huzur Sokağı mı, Arka Sokaklar mı, Dila Hanım mı, Karagül mü, Tatar Ramazan mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Cuma gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde lider değişmedi!

Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde geçtiğimiz hafta olduğu gibi geceyi yine zirvede bitiren yapım oldu. Ancak bu kez Arka Sokaklar'ın takipçileri arayı biraz kapamış görünüyor. Son haftalarda yaptığı çıkışla dikkat çeken Fox'un yeni dizilerinden Karagül bu hafta da ikinci sıradaki yerini korudu. Star TV'nin Dila Hanım'ı, atv'nin dün akşam görücüye çıkan Tatar Ramazan'ı ve kanalın bir diğer dizisi Huzur Sokağı ise sonraki sıraları paylaştılar.

AB'de lider değişti!

Tüm kişiler sıralamasında lider olan Arka Sokaklar, AB grubunda 4. sırada yer aldı ve zirveyi Karagül'e bıraktı! Karagül'ün takipçileri sırasıyla Huzur Sokağı, Arka Sokaklar, Tatar Ramazan, Dila Hanım ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi oldu.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo aa_zps35a53cdd.png [reklam]  photo bb_zps2dca96be.png

 

25 NİSAN 2013 PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin