26 Şubat 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
27 Şubat 2014 - 11:23
Reyting

Hangi diziler zirvede?

Muhteşem Yüzyıl mı, Zeytin Tepesi mi, Kızılelma mı, Sevdaluk mu, Hıyanet Sarmalı mı, Merhamet mi, Çocuklar Duymasın mı, Umutsuz Ev Kadınları mı, İki Dünya Arasında mı, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı?


İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE MÜCADELESİ!

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde dizi sıralaması şöyle oluştu: Alışıldığı üzere Muhteşem Yüzyıl bir kez daha rakiplerinin uzak ara önünde zirvede! Dizi, duygusal anların yaşandığı bu bölümüyle de büyük ilgi topladı. Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Zeytin Tepesi tüm kişilerde genel sıralamada günü 11. sırada tamamladı. Kızılelma 15., Merhamet ise 17. ve Sevdaluk ise 21.sırada kendilerine yer buldular.

 

AB KATEGORİSİNDE SIRALAMA FARKLI!

AB kategorisinde sıralamada küçük değişiklikler var. Muhteşem Yüzyıl zirvede yine tek başına! Merhamet, Beni Affet, Zeytin Tepesi, Sevdaluk ve Kızılelma bu dizinin takipçileri durumunda.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

25 ŞUBAT 2014 SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin