26 Temmuz 2017 Çarşamba reyting sonuçları

No: 309 mu, Dünya Güzellerim mi yoksa yabancı sinemalar Kuralsız, Kırılma Noktası ya da Bang Bang mi? Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
27 Temmuz 2017 - 10:10
Reyting

No: 309 mu, Dünya Güzellerim mi yoksa yabancı sinemalar Kuralsız, Kırılma Noktası ya da Bang Bang mi?

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'NO: 309' ZİRVEDE TEK BAŞINA!

Demet Özdemir ve Furkan Palalı ikilisini buluşturan No: 309 bu hafta da rakiplerinin çok önünde listenin zirvesinde yer aldı.

Bu dizinin takipçileri sırasıyla Show Ana Haber, yabancı sinema Kuralsız, Dünya Güzellerim, yabancı sinema Kırılma Noktası ve günün bir diğer yabancı sineması Bang Bang oldu.

17-07/27/no-309-58-bolum-fotograf-2.jpg

AB'DE SIRALAMA BENZER!

AB kategorisinde zirvede değişim yok! Fox'un romantik komedi dizisi No: 309 bu kategoride de rakiplerinin önünde ilk sıradaki yerini korudu.

Yabancı sinema Kuralsız, Dünya Güzellerim, Kanal D Haber, Çocuklar Duymasın (tekrar) ve yabancı sinema Kırılma Noktası sonraki sıraları paylaştılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"No: 309" 59. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin