27 Eylül 2016 Salı reyting sonuçları

Hayat Şarkısı mı, Gülümse Yeter mi, Familya mı? Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
28 Eylül 2016 - 10:34
Reyting

Hayat Şarkısı mı, Gülümse Yeter mi, Familya mı, haber bültenleri mi, Borussia Dortmund-Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması mı?

Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'HAYAT ŞARKISI' DİZİLERİN LİDERİ

Geçtiğimiz hafta yeni sezonunu açıp zirveyi devralan Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı bu hafta da tüm kişilerde en çok izlenen dizi olmayı başardı.

Fox TV'nin sosyal medyada çok konuşulmaya başlanan sıcak aile komedisi Familya ikinci bölümüyle listenin 4. sırasında kendine yer bulurken, yeni rakiplerinin gelişiyle zirveden biraz uzaklaşan Gülümse Yeter günü 6. sırada tamamladı.

AB'DE ZİRVE DEĞİŞTİ!

Fox'un Familya'sı ilk bölümüyle AB'de daha iyi başlangıç yaparak Hayat Şarkısı'nın ardından ikinci sırada yer almıştı. Ve bu hafta zirvedeki sıralama değişti. Familya günün birincisi olurken, Hayat Şarkısı yakın arayla bu dizinin takipçisi durumunda.

Gülümse Yeter bu kategoride 11. sıraya kadar geriledi.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Familya' 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin