27 Kasım 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
28 Kasım 2014 - 13:19
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kurtlar Vadisi Pusu mu, Kocamın Ailesi mi, Kaçak Gelinler mi, Beyaz Karanfil mi, Aramızda Kalsın mı, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, Asteras Tripolis - BJK karşılaşması mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERİN LİDERİ!

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım alışıldığı üzere Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi Pusu oldu. Dizi, Asteras Tripolis-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının canlı yayınını da geride bırakmayı başardı.

Kocamın Ailesi ise bu yapımların hemen ardından sıralamaya girdi. Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet ise istikrarını korumaya devam etti.

Diğer sıraları paylaşam diziler ise şöyle: İki Dünya Arasında, Aramızda Kalsın, Unutma Beni, Arka Sokaklar (tekrar) ve Deniz Yıldızı.

atv'nin yeni sezon dizilerinden Beyaz Karanfil bu hafta da bekleneni veremeyerek 21. sırada yer aldı. Kaçak Gelinler ise yeni gününde 36. oldu.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve mücadelesinde değişiklikler var!

Bu sefer sıralama farklı: Asteras Tripolis-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının canlı yayını, Kocamın Ailesi ve Kurtlar Vadisi Pusu bu kategoride de ilk üç sırayı paylaşan yapımlar.

Kocamın Ailesi, bu hafta da AB kategorisinde Kurtlar Vadisi Pusu'yu geçmeyi başardı.

Aramızda Kalsın 4. sırada yer alırken; Kaçak Gelinler 27. ve Beyaz Karanfil ise 45. sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin