28 Eylül 2014 Pazar reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
29 Eylül 2014 - 11:42
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Gelin mi, O Hayat Benim mi, Kaçak Gelinler mi, Kalp Hırsızı mı, Bana Artık Hicran De mi, Aşktan Kaçılmaz mı, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE SIKI REKABET!

Tüm kişilerde sıralamaya bakacak olursak:

Fox TV'nin yeni sezonuyla ekranlara geri dönen dizisi O Hayat Benim iki haftadır çok yakın aralıklarla Küçük Gelin'in ardından ikinci sırada yer alıyordu. Önümüzdeki haftalar bu iki dizi arasındaki rekabetin nefes kesmeye devam edeceğini belirtmiştik ve bu hafta zirve el değiştirdi. O Hayat Benim ilk sırada yer alırken, STV'nin çok izlenen dizisi Küçük Gelin bu haftayı ikinci sırada tamamladı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, Fox Ana Haber Hafta Sonu, Star Ana Haber, Kanal D Haber, Güldür Güldür Show (tekrar) ve Kaçak Gelinler diğer sıraları paylaşıyorlar.

Bana Artık Hicran De bu hafta 16. sırada günü tamamlarken, Star TV'nin bekleneni veremeyen yenilerinden Aşktan Kaçılmaz 19. sırada kendine yer bulabildi. atv'nin sevilen dizilerinden Kalp Hırsızı ise bu hafta biraz daha gerileyerek 25. sırada yer aldı.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

Fox TV'nin büyük hayran kitlesine sahip dizilerinden O Hayat Benim ekranlara geri dönmesiyle birlikte AB grubunun liderliğini bu hafta da sürdürdü. Yetenek Sizsiniz Türkiye, Bana Artık Hicran De, Star Ana Haber, Güldür Güldür Show (tekrar), Fox Ana Haber Hafta Sonu, Yahşi Batı (T.S) ve Kaçak Gelinler bu kategoride zirveyi takip eden yapımlar.

Kalp Hırsızı 31., Aşktan Kaçılmaz 35. ve tüm kişilerin lideri Küçük Gelin ise 55. sırada yer aldılar.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin