28 Temmuz 2013 Pazar reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Aşk Emek İster mi, Yüksek Giriş mi, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Kapanmadan Kazan mı, AROG mu?

resim yok
29 Temmuz 2013 - 11:52
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Aşk Emek İster mi, Yüksek Giriş mi, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Kapanmadan Kazan mı, AROG mu?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Babam Sınıfta Kaldı zirvede!

Tüm kişilerde hem dizi sıralamasında hem genel klasmanda Fox'un yeni dizilerinden Babam Sınıfta Kaldı ilk sırada yer alarak güne damga vuran yapım oldu. Dizi; Nihat Hatipoğlu ile İftar, Nihat Hatipoğlu ile Sahur, Kapanmadan Kazan ve Ben Bilmem Eşim Bilir gibi programları geride bıraktı. Aşk Emek İster ise genel sıralamada sekizinci sırada yer aldı.

AB'de dizilerde lider değişti!

AB kategorisinde genel klasmanda Türk sineması AROG zirvede yer alırken Babm Sınıfta Kaldı ise bu yapımın yakın takipçisi olarak ikinci sırada yer aldı. Yüksek Giriş, Güneşi Beklerken (tekrar), Arka Sokaklar (tekrar) ve Doksanlar (tekrar) sıralamada ön sıralarda kendilerine yer bulan diğer yapımlar oldular.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsf85a186c.png [reklam]  photo 2_zps04210edd.png

 

25 TEMMUZ 2013 REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin