29 Ağustos 2016 Pazartesi reyting sonuçları

Hangimiz Sevmedik mi Hayat Sevince Güzel mi daha çok izlendi? İşte günün reytingleri...

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2016 - 10:49
Reyting

Hayat Sevince Güzel mi, Hangimiz Sevmedik mi, Bodrum Masalı (tekrar) mı, Çarkıfelek mi, haber bültenleri mi, Türk sineması Hababam Sınıfı Uyanıyor mu?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'HAYAT SEVİNCE GÜZEL' YİNE ZİRVEDE!

Fox'un çok izlenen yaz dönemi dizilerinden Hayat Sevince Güzel'in yeni bölümü bu hafta da tüm kişiler listesinin ilk sırasında yer alıyor.

Atv Ana Haber, Star TV'de ekrana gelen Türk sineması Hababam Sınıfı Uyanıyor, Show Ana Haber sonraki sıraları paylaşırlarken; TRT 1 dizisi Hangimiz Sevmedik günü geçen haftaya göre iki sıra yükselerek 6. sırada tamamladı.

AB'DE 'HANGİMİZ SEVMEDİK' ZİRVE YAPTI!

TRT 1 'in ilgi gören dizisi Hangimiz Sevmedik geçtiğimiz hafta ikinci sırada yer aldığı AB kategorisinde bu hafta ilk sıraya çıktı! Fox'un Hayat Sevince Güzel'i bu kategoride geçen hafta onuncu sıraya kadar gerilemişti. Ancak o da Hangimiz Sevmedik gibi yükselişe geçti ve zirveyi yakın takiple ikinci sırada kendine yer buldu.

Türk sineması Hababam Sınıfı Uyanıyor, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, yabancı sinema Son Durak 5 ve günün bir diğer yabancı sineması Örümcek Adam diğer sıraları paylaşan yapımlar oldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Hayat Sevince Güzel' 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin