resim yok
30 Mart 2013 - 00:00

Hangi yapım zirvede? Huzur Sokağı mı, Arka Sokaklar mı, Dila Hanım mı?

Ekranlarda Cuma gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde lider değişmedi!

Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde geçtiğimiz hafta olduğu gibi geceyi yine zirvede bitiren yapım olurken, Star TV'nin Dila Hanım'ı ve ATV'nin Huzur Sokağı ise dizi kategorisinde sonraki sıraları paylaştılar. Fox'un dün akşam ekran macerasına başlayan dizisi Karagül ise 10. sırada kendine yer buldu.

AB'de dizilerin lideri yine Huzur Sokağı

Tüm kişiler dizi kategorisi sıralamasında ikinci sırada yer alan Huzur Sokağı, AB grubunda geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine zirvenin sahibi oldu. Arka Sokaklar, Dila Hanım, Karagül  ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ise sonraki sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:


 

 photo 1_zps94548082.png [reklam]  photo 2_zps14fd699c.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin