29 Nisan 2014 Salı reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
30 Nisan 2014 - 11:38
Reyting

Hangi diziler zirvede?

Küçük Ağa mı, Kurt Seyit ve Şura İstanbul mu, Kaçak mı, Benim İçin Üzülme mi, Seksenler mi, Analı Oğullu mu, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 mi, Çocuklar Duymasın mı, Deniz Yıldızı mı, Unutma Beni mi, Beni Affet mi, İki Dünya Arasında mı? İşte reytingler...


Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu?

'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların dünkü reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ HANGİSİ OLDU?

Kanal D'nin bu sezonki yeni dizilerinden Küçük Ağa başarısını bu hafta da sürdürdü ve dizi kategorisinde bir kez daha uzak ara farkla zirveye kuruldu. Dizi, elde ettiği izlenme oranlarıyla haftalık reyting listelerinde de zirveden düşmemeye devam ediyor.

atv'nin iddialı dizisi Kaçak, Beni Affet, Benim İçin Üzülme (final), Seksenler, Unutma Beni, Deniz Yıldızı, Kurt Seyit ve Şura İstanbul, Show TV'nin yeni dizisi Analı Oğullu, Arka Sokaklar (tekrar) ve İki Dünya Arasında sonraki sıraları tamamladılar. Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 yeni bölümüyle 23., Çocuklar Duymasın ise 35. sırada günü tamamlayan yapımlar.

 

AB KATEGORİSİNDE ZİRVE MÜCADELESİ!

AB kategorisinde de Küçük Ağa zirvede! Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Kurt Seyit ve Şura -değişen ismi ile Kurt Seyit ve Şura İstanbul- bu kategoride zirveye daha yakın olmayı sürdürüyor. Dizi, AB kategorisi genel klasmanda ikinci sırada yer alıyor.

Kaçak ve TRT 1'in sevilen dönem dizisi Seksenler ise bu dizilerin en yakın takipçileri durumundalar. Beni Affet, Analı Oğullu, Çocuklar Duymasın, Deniz Yıldızı, Aşkın Bedeli ve Benim İçin Üzülme ise diğer sıraları paylaşan yapımlar.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

[reklam]

 

28 NİSAN 2014 PAZARTESİ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin