resim yok
30 Ocak 2014 - 11:51
Reyting

Hangi diziler zirvede?

Muhteşem Yüzyıl mı, Kızılelma mı, Hıyanet Sarmalı mı, Merhamet mi, Çocuklar Duymasın mı, Ben de Özledim mi, Leyla ile Mecnun mu, Umutsuz Ev Kadınları mı, İki Dünya Arasında mı, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı?


İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE MÜCADELESİ!

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde dizi sıralaması şöyle oluştu: Alışıldığı üzere Muhteşem Yüzyıl bir kez daha rakiplerinin uzak ara önünde zirvede! Beni Affet, Arka Sokaklar (tekrar), Merhamet, Unutma Beni, İki Dünya Arasında, Kızılelma, Deniz Yıldızı, Hıyanet Sarmalı ve Umutsuz Ev Kadınları diğer sıraları paylaşan diziler.

Star TV'nin komedi dizisi Ben de Özledim ise final bölümüyle 70. sırada kendine yer buldu.

 

AB KATEGORİSİNDE SIRALAMA FARKLI!

AB kategorisinde sıralamada değişiklikler var. Muhteşem Yüzyıl zirvede yine tek başına! Merhamet, Beni Affet, Umutsuz Ev Kadınları, Kızılelma, Küçük Ağa (tekrar) ve Ben de Özledim bu dizinin takipçileri durumunda.

TRT 1 'in gecikmeli de olsa yeni bölümünü ekranlara getirdiği Leyla ile Mecnun ise 52. sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

AB GRUBU

[reklam]

TÜM KİŞİLER

 

BİR ÖNCEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜNÜN REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin