resim yok
23 Mayıs 2012 - 00:00

 

7 yıllık aşkı Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu ile evliliğinden sonra televizyoncu Cem Aydın ile birlikte olan Cansu Dere, mutluluğu yine yakalayamadı. Ünlü model, sevgilisi tarafından terk edildi
YİNE UMDUĞUNU BULAMADI 
Cansu Dere'nin yüzü aşktan yana hiç gülmüyor! Evlilik hayalleri kurduğu 7 yıllık aşkı Cem Yılmaz tarafından en yakın arkadaşı Ahu Yağtu için terk edilen Dere'nin kaderi değişmedi. Yağtu ile Yılmaz'ın düğününden 1 gün sonra televizyoncu Cem Aydın ile yaşadığı aşkı dosta düşmana ilan eden Cansu Dere'nin bu beraberliği de umduğu gibi gitmedi. 
 
SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR 
Geçtiğimiz ay moral depolamak için Avrupa seyahatine çıkan ünlü model, Türkiye'ye döndüğünde sevgilisinin soğuk tavırlarıyla karşılaştı. İddialara göre; başarılı televizyoncu Cem Aydın, geçtiğimiz gün Cansu Dere'den ayrıldı. Bir süredir objektiflere moralsiz yakalanan modelin, "2. Cem hüsranı" yüzünden sıkıntılı günler geçirdiği söyleniyor.
 
HASRET KALDILAR
Şimdilerde Avrupa turnesinde olan Cem Yılmaz ise yaklaşık 6 aylık hamile olan eşi Ahu Yağtu'dan ayrı kalmanın sıkıntısını yaşıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin