resim yok
14 Temmuz 2012 - 00:00

 

Star Tv’de ekrana gelen üç dizi bu hafta yayın hayatına ilk kez "merhaba" dedi. Biri Star Yapım tarafından hazırlanan ve 16 bölümden oluşan “Çıplak Gerçek”, diğeri Süreç Film tarafından yayınlanan “Hayatımın Rolü” ve bir diğer dizi Nilgün Sağyaşar Focus Film tarafından Salı akşamları ekrana gelen “Sudan Bıkmış Balıklar”. Peki bu üç dizi arasında en iyi başlangıcı hangisi yapabildi?
 
Pazar akşamları Star Tv’de ekrana gelen ve yapımcılığını Star Yapım’ın üstlendiği “Çıplak Gerçek” dizisiyle başlayalım.
 
Dizide; Derya Alabora, Yetkin Dikinciler, Mustafa Uğurlu, İdil Fırat, Cem Bender ve Erdem Akakçe gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Ilk bölümüyle sosyal medyada büyük ses getiren dizi, reytingde umduğu başarıyı elde etmiş gibi gözüküyor. Türkiye’nin ilk 45 dakikalık dizisi olan “Çıplak Gerçek” Total grubunda 13.sıradan giriş yaparak, 2,28 reyting almayı başarabildi. Dizi A/B grubunda daha iyi giderek 4.sıranın sahibi olarak, 2,90 reyting almayı başardı. 16 bölüm sürecek olan “Çıplak Gerçek” dizisi şimdiden sosyal medyadan geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başarabildi.
 
Pazartesi akşamı Star Tv’de yayın hayatına ilk kez merhaba diyen “Hayatımın Rolü” dizisiyle devam ediyoruz.
 
Süreç Film tarafından çekilen Hayatımın Rolü 'nde usta aktör Haluk Bilginer ve Ebru Özkan başrolleri paylaşıyor. Dizide Haluk Bilginer ‘Dadı Yaşar’ rolünü üstlenirken, Ebru Özkan üç çocuklu anne olan ‘Ela’ rolüne can veriyor. Dizi ilk bölümüyle Total grubunda 2,29 reyting alarak 16.sıranın sahibi olurken, A/B grubunda daha iyi giderek 2,74 reytingle 5.olmayı başarabildi. Dizinin gelecek haftalarda nasıl bir performans sergileyeceğini hep birlikte bakıp göreceğiz.
 
Ve son olarak Salı akşamı ekrana gelen “Sudan Bıkmış Balıklar” dizisinin degerlendirmesini yapıyoruz.
 
“Deniz Yildızı”, “Unutma Beni”, “Beni Affet” gibi dizilerin yapımcısı olan Focus Film’in yeni yaz dizisi “Sudan Bıkmış Balıklar” Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Burak Sağyaşar, Ezgi Eyüboğlu, Övül Avkıran ve Payidar Tüfekçioğlu gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı dizi, ilk bölümüyle Total grubunda 10.sıradan giriş yaparak 2,74 reyting almayı başardı. Sevilen dizi A/B grubunda ise 2,17 reytingle 6.sıranın sahibi oldu. Ayrıca dizde down sendromlu bir oyuncuya kadrosuna dahil eden Focus Film’e buradan hürmetlerimle..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin