resim yok
01 Mayıs 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Öyle Bir Geçer Zaman ki mi, Benim İçin Üzülme mi, Seksenler mi, Her Şey Yolunda Merkez mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

 

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Benim İçin Üzülme ve Öyle Bir Geçer Zaman ki yine yakın ara!

Real Madrid-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının genel klasmanda ilk sırada yer aldığı tüm kişiler kategorisinde dizi sıralamasında ise Benim İçin Üzülme ve Öyle Bir Geçer Zaman ki ikilisi geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine yakın arayla sıralandılar. Unutma Beni, Seksenler, Her Şey Yolunda Merkez ve Deniz Yıldızı ise bu dizileri takip eden yapımlar oldular.

AB'de Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Seksenler çekişmesi!

AB kategorisinde dizi sıralamasında Öyle Bir Geçer Zaman ki artık alışıldığı üzere yine lider yapım olurken, Seksenler ise geçen haftaki gibi dizinin  yakın takipçisi oldu. Benim İçin Üzülme, Beni Affet, Unutma Beni, Her Şey Yolunda Merkez ve Harem ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps14e9f089.png [reklam]  photo 2_zpse7730482.png

 

29 NİSAN 2013 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

SEKSENLER - Gülden Karaböcek 'Ben Olmalıydım' klibini izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin