resim yok
30 Ekim 2011 - 00:00

 

4 kadınla grup seks yapmak için anlaştıkları öne sürülen Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’ın gecesi olaylı bitti. Kadınlardan biri Yıldızhan’ın kendisini darp ettiğini iddia edince türkücülerin kaldığı oteli polis bastı
 
Ünlü sanatçılar Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’ın, para karşılığında anlaştıkları 4 kadınla, Ankara’daki beş yıldızlı bir oteldeki “seks fantezisi” olaylı bitti. Ayrı ayrı odalarda grup seks yapmak istedikleri iddia edilen sanatçılardan Yıldızhan ile kadınlar arasında tartışma çıktı. İzzet Yıldızhan’ın kadınlardan birini darp ettiği iddia edildi. Darp edilen kadının Yıldızhan’dan şikayetçi olması üzerine, ünlü sanatçılar emniyete götürüldü.
 
Doğan, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, İzzet Yıldızhan’ın ise savcılık tarafından “tecavüz, cinsel saldırı ve darp” suçlarından tutuklanması istendiği öğrenildi. İzzet Yıldızhan, “suç vasfının değişme ihtimali” nazara alınarak mahkemeden serbest bırakıldı. Yıldızhan’ın avukatı Erol Aras, “Bu bir iftira. İftiradan dolayı hakim gerekli değerlendirmeyi yaptı” dedi.
 
Milliyet’in edindiği bilgilere göre, Yıldızhan ve Doğan, önceki gün Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlunun, Ankara’nın en lüks otellerinden birinde yapılan düğününe katıldı. İddiaya göre, İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan düğünün ardından para karşılığında birlikte olmak için anlaştıkları 4 kadını bu otele çağırdı. Yıldızhan ve Doğan, yanlarına aldıkları kadınlarla odalara çıktı. Yıldızhan ve Doğan’ın birlikte olmak için kadınlara 300’er dolardan toplam 1200 dolar ödediği öne sürüldü. İddialara göre birlikte olmak için anlaşılan 4 kadından birisi ile İzzet Yıldızhan arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu İzzet Yıldızhan’ın kadınlardan birisini darp ettiği öne sürüldü.
 
İzzet Yıldızhan serbest kaldı
Yıldızhan’ın tartıştığı iddia edilen bir kadın, otel odasından polisi arayarak şikayetçi oldu. İhbar üzerine otele giden ekipler, Yıldızhan ve Doğan ile 4 kadını emniyete götürdü.
 
Kadınlarla bir sorun yaşamayan Nihat Doğan’ın ise tanık sıfatıyla ifadesi alındı. Doğan, savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, Yıldızhan ise adliyeye sevkedildi. Ankara Cumhuriyet Savcısı Kenan Koçer tarafından ifadesi alınan Yıldızhan’ın, “darp, tecavüz ve cinsel saldırı” suçlarından tutuklanması istendi.
 
Nöbetçi mahkemeye sevkedilen Yıldızhan, “suç vasfının değişmesi ihtimali, mevcut delil durumu” göze alınarak, serbest bırakıldı. Yıldızhan’ın emniyetteki ifadesinde, kadınların kendisini dolandırmaya çalıştığını iddia ettiği için aralarında tartışma yaşandığını söylediği öğrenildi.
 
Darpla ilgim yok
Milliyet’e konuşan Nihat Doğan, şunları söyledi: “Zafer Çağlayan’ın oğlunun düğününe davetliydik. Diğer konuklar gibi otelde misafir edildik. İzzet’in odasına 5 dakikalığına uğradım. Dört kadın misafiri vardı. İzzet ‘Arkadaşlar senin hayranınmış’ dedi. 5 dakika sohbet ettik, odama geçtim. Sonrasını bilmiyorum. Sabah polisler ‘Bir darp olayı yaşanmış, tanık oldunuz mu?’ diye sordu. Ben de ‘Olayın bir alakası yok’ dedim. Çayımı içip Emniyet’ten ayrıldım.”
 
 
 
 
 
 
BU BİR İFTİRA
Yıldızhan’ın avukatı Erol Aras, adliyeden çıkarken yaptığı açıklamada, “Soruşturmanın gizliliği nedeniyle bu aşamada bir şey söylemek mümkün değil. Mahkemece serbest bırakıldı. Soruşturma sürecinde hiçbir beyanda bulunmayacak. Gizliliğe riayet etmek zorundayız. Olay aydınlandı. Bu bir iftira. İftiradan dolayı hakim gerekli değerlendirmeyi yaptı” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin