resim yok
05 Ocak 2013 - 00:00

 

Önceki akşam ilk bölümü yayınlanan dizi, birkaç eleştiri dışında beğenildi
 
En büyük tepki, diziyi üç kere üst üste yayınlayan Kanal D’ye geldi
 
Dizi ekibi, ilk bölümü Nişantaşı Sofa Otel’de birlikte izledi. Saat’i hasta olmasına rağmen sevgilisi Kenan Doğulu yalnız bırakmadı. Mekandan el ele çıkan çift, muhabirlerin sorularını yanıtlamadı.
 
Nejat İşler ise geleneği bozmayarak, sorulara cevap vermedi, otelden hızla ayrıldı. Mert Fırat, geceye yönetmen sevgilisi İlksen Başarır’la katıldı. İkiliden Fırat, gazetecilerin sorularını yanıtlarken Başarır saklanmaya çalıştı. Aktör, diziyle ilgili, “Amerikan versiyonu bir dizi olduğu için içimiz rahattı. Zaten oturmuş seyircisi var. Konu, Türkiye’ye çok uygundu. Türkiye’de böyle intikamlar var” dedi.
 
Hatalar hemen  bulundu
Dizinin dikkatli seyircileri, hataları da affetmedi. Flashback sahnelerindeki polislerin günümüz üniformalarını giymesi eleştirildi. Fırat’ın oynadığı ‘Emre’ karakterinin vurulması ama kanın sadece beyaz ceketinde kalıp gömleğine geçmemesi de dikkat çekti.
 
Dizinin en çok konuşulan detaylarından biri de, Çakıl isimli köpekti. Flackback sahnelerinde iki üç aylık görülen Çakıl, aradan geçen senelere rağmen ölmüyor. Oysa ki golden retriever cinsi köpeklerin ortalama ömrü, on on iki sene. 
 
Twitter bombardımanı
 
Kanal D, bir ilke imza atarak diziyi üç kez üst üste yayınladı. Toplamda dört saat yedi dakika ekrana gelen dizi için kanal, eleştiri yağmuruna tutuldu.
* “Kanal D, ‘İntikam’ dizisini bir gecede üç kez yayınlayarak diğer kanallardan yeterince intikam aldı.”
* “‘İntikam’ ilk bölümüyle ‘Doktorlar’ın tekrar rekorunu kırdı:-)” 
* “N’olur #intikam’ın dördüncü tekrarını koyun. N’olur anlamadım ilk üçte. Hem belki kaçıran 1-2 kişi kalmıştır, onlara da yazık yani, hadi Kanal D..!!!”
 
‘Kurtlar Vadisi’ni geçemedi
 
3 tekrara rağmen gecenin en çok izlenen 2. dizisi oldu. ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, tüm kişilerde 15.43 izlenme oranı ve 35.76 izlenme payıyla 100 program arasında birinci oldu. İntikam ise 9.23 reyting ve 21.61 izlenme oranıyla ikinciydi.
 
“Yarın botoks  yaptıracağım”
 
Ekranlara dönen Didem Uzel, hayranlarından aldığı “Dizide çok yaşlı gösteriyorsun” eleştirisini espriyle yanıtladı: “Yarın gidip botoks yaptıracağım. Ne emek var işimizde, dizi setlerinde bir bilinse. Milletin beni yirmi sene önceki halimle görmek isteme telaşı daha da eğlenceli.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin