resim yok
22 Nisan 2011 - 00:00

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı, senaristliğini Gamze Özer'in yapacağı Sihirli Annem'in başrollerini İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Gül Onat, Jess Molho, Suat Sungur paylaşıyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Murat Serezli ve Selda Özbek de yepyeni karakterlerle izleyicinin karşısına çıkacak.

Onlar mutlu ve kocaman bir aile Yepyeni maceraları ile şimdi daha da eğlenceliler.

Betüş ve Sadık'ın çocukları Cem, Ceren ve Çilek artık büyümüşlerdir. Birbirlerini çok seven bu üç kardeşin kavga ve tartışmaları devam etmektedir. Cem Tuğçe'den ayrılmış, tıp fakültesinin en güzel kızlarından Ece ile çıkmaya başlamıştır. Fakat Cem'e olan aşkı yüzünden Cem'in kazandığı bölümü kazanan Tuğçe, büyük bir aşk acısı çekmekte ve Cem'i çok kıskanmaktadır. Çilek, eskisi gibi sıkıştıkça akıl sır erdirilemeyecek sihirler yaparken, Firuze'nin kızı Zeytin de tıpkı Çilek'in çocukluğundaki gibi yaramazdır. Avni Suzan'ın onu boşamasının ardından yaşadığı buhranı, Betüş'ün kafesinde yeni çalışmaya başlayan Zeyno'ya duymaya başladığı aşk ile atlatır. Avni'nin oğlu Efecan da babası gibi tüm perileri görmektedir. Dudu, yıllardan beri insan gibi yaşayan Taci'yi bir son dakika kıskançlığı ile köpeğe dönüştürerek bütün dengeleri yeniden bozmuştur. Eda'yı ise gözlerimiz göremese bile hep aramızda hissederiz.

 

5 yıl önce 5 yıl sonra galerisi için tıklayınız

 

Yeni Fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin