resim yok
13 Mart 2012 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl” dizisinin 50’nci bölümü, önceki akşam Anjelique’te düzenlenen partiyle kutlandı.
 
Muhteşem Yüzyıl” ekibi, 50’nci bölümü Ortaköy’deki Anjelique’te kutladı. Geceye oyuncular Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, Burak Özçivit, Meryem Uzerli, Engin Günaydın, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Filiz Ahmet, Okan Yalabık, Melisa Sözen’in yanı sıra Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın, Cansu Dere, Necati Şaşmaz, Hande Subaşı gibi ünlü isimler katıldı. Parti, gece saat 03.30’a kadar devam etti.
 
 
SEVGİLİSİNİ ALIP GİTTİ
 
Ceylan Çapa ile aşk yaşayan Burak Özçivit, gecede yalnızdı. Genç oyuncu, sevgilisini soran muhabirlere “Bu bir iş yemeği, kendisi ondan yok” yanıtını verdi. Nur Fettahoğlu’yla ayrıldıkları konuşulan Necati Şaşmaz da partideydi. Görüntülenmek istemeyen Şaşmaz, mekâna deniz yoluyla geldi. Kısa bir süre sonra da sevgilisiyle beraber yine deniz yoluyla ayrıldı.
 
HER HAFTA BİR FİLM ÇEKİYORUZ
 
Mekândan en son ayrılan, Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti oldu. Güzel bir gece geçirdiklerini söyleyen Ergenç, Kanuni Sultan Süleyman rolü için uzattığı sakallarına alıştığını söyledi: “İnsanlar hâlâ alışamadı sakallarıma ama ben alıştım, artık tuhaf gelmiyor.” Dizide Hürrem’i canlandıran Meryem Uzerli de “50’nci bölümü kutladığımıza inanamıyorum. Neredeyse haftada bir sinema filmi çekiyoruz, çü

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin