resim yok
20 Aralık 2010 - 00:00

Çocuklar Duymasın'ın 22 Aralık günü yayınlanacak yirmibirinci bölümünde seyircilere bir sürprizi var. Bütün oyuncular bu bölüm için seksenlerde moda olan kıyafetler ile seyirci karşısına çıkacak... Herkesin cıvıl cıvıl, rengarenk kostümler giydiği bölümün çekimlerinde bütün ekip çok keyifli anlar yaşadı. Haluk'un iş yerinde yıl başı yaklaşırken ofis-parti yapılıyor ve partiye katılanların seksenlerin kostümleri ile gelmeleri zorunlu tutuluyor. Bir çeşit seksenli yıllar kıyafet balosu... Ayrıca sürpriz olarak seksenlerin popstarlarından Ersan Erdura'yı çağırıyorlar, o da çok güzel bir romantik şarkı söylüyor. Partide dönemin yerli ve yabancı moda şarkıları söyleniyor ve dönemin dansları yapılıyor... Çaycı Hüseyin Rambo, Fısfıs İsmail de Nuri Alço oluyor. Havuç ve arkadaşları da komedi dans üçlüsü oluyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin