9-1-1 dizisinin yeni yıldızı Connie Britton oldu!

Angela Bassett ve Peter Krause gibi isimlerin katıldığı 9-1-1'in kadrosuna başrollerden biri olarak Connie Britton dahil oldu.

Volkan Küçükel
03 Ekim 2017 - 22:46
Gündem

Televizyon dünyasının en üretken yapımcılarından Ryan Murphy ve Brad Falchuk'un Fox kanalı için hazırladığı yeni dizi "9-1-1"in oyuncu kadrosuna önemli isimler katılmaya devam ediyor.

Murphy'nin önceki işlerinde de rol almış aktris Connie Britton daha önceden Angela Bassett ve Peter Krause gibi isimlerin katıldığı 9-1-1'in kadrosuna başrollerden biri olarak dahil oldu.

"9-1-1" KONUSU

Murphy ve Falchuk ikilisinin yazar ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında bulunduğu 9-1-1'in hikayesi; en dehşet verici, şok edici ve yürekleri durduran durumların merkezindeki polisler, acil durumda veya yaralanmış kişiler hastaneye götürülürken ambulans içerisinde tedavi etmeleri ile yükümlü olan paramedikler ve itfaiyecilerin tansiyon yükseltici deneyimlerine odaklanıyor.

17-10/03/9-1-1.jpg

BRITTON'UN ROLÜ NE OLACAK?

Britton'un dizide ABD'nin acil çağrı hattı olan 911'de görevli bir operatöre hayat vereceği konuşuluyor. Rolle ilgili henüz detaylı bilgiler verilmiş değil.

Son olarak Ted Thompson'ın romanından uyarlanan, senarist ve yönetmenliğini Nicole Holofcener'in üstlendiği Land of Steady Habits filminin kadrosuna katılan 50 yaşındaki Connie Britton, 2017 Toronto Uluslararası Film Testivali'nde prömiyerini yapan Professor Marston & The Wonder Woman filminde de karşımıza çıkacak.

Friday Night Lights (Tami Taylor), American Horror Story (Vivien Harmon) ve son olarak Nashville (Rayna Jaymes) gibi dizilerde izlediğimiz oyuncu yakın zamanda SMILF dizisinde de görünecek.

MURPHY & FALCHUK & BRITTON İŞ BİRLİĞİ SÜRÜYOR

Bu diziyle birlikte aktris, Murphy ve Falchuk ile bir kez daha aynı projede buluşmuş oluyor. Britton, geçmiş dönemde American Horror Story'nin ilk sezonu olan Murder House'da ve geçen sene The People v. OJ Simpson: American Crime Story'de rol almıştı.

17-10/03/britton-1.jpg

20th Century Fox TV, Ryan Murphy Television ve Brad Falchuk Teley-Vision ortak yapımcılığında hazırlanan 9-1-1'de Tim Minear showrunner/yürütücü yapımcı, Bradley Buecker ise yürütücü yapımcı/ilk bölüm yönetmeni olarak görev yapıyor.

9-1-1 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosuyla şimdiden ilgi çekmeye başlayan 9-1-1'in 13 bölümden oluşacak ilk sezonunun 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

17-10/03/ryan-murphy-angela-bassett.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin