A Series Of Unfortunate Events 2. sezon onayını aldı!

Netflix, geçtiğimiz aylarda ilk sezonunu bizlere sunduğu "A Series of Unfortunate Events"in ikinci sezon onayını resmi olarak duyurdu.

Beklediğimiz bir karar olduğu için bizi pek şaşırtmadı: Baudelaire kardeşler yeni gizemli olaylar ve Kont Olaf'ın elinde yeni kargaşalar yaşamak için ekranlara geri dönecek!

YENİ SEZONA HAZIR OLALIM!

Son dönemin gözde online yayın platformu Netflix, geçtiğimiz aylarda ilk sezonunu bizlere sunduğu "A Series of Unfortunate Events"in ikinci sezon onayını resmi olarak duyurdu. Onay haberi dizinin sosyal medya platformlarından ilan edildi.

Neil Patrick Harris'i Kont Olaf karakteriyle izlediğimiz dizinin ilk sezonu Ocak ayı içinde Netflix abonelerine sunulmuştu. İkinci sezona ne zaman kavuşuruz, şimdilik o konuda bir açıklama yok.

Netflix, dizinin ilk sezonunun görüntülenme sayıları, izlenme oranlarını paylaşmadığı için bu konuda bir bilgimiz yok ancak diziye gösterilen ilgi Netflix'i tatmin etmiş görünüyor ki diziye yeni sezon onayı verildi. Ayrıca dizi, ilk sezonuyla çoğunlukla olumlu eleştiriler alıyordu.

17-03/14/talihsiz-seruvenler-dizisi-netflix.jpg

2. SEZON HİKAYESİ

A Series of Unfortunate Events'ın ilk sezonu yazar Daniel Handler'ın 13 kitaplık serisinin ilk dört kitabından ekranlara uyarlandı. İkinci sezonun beş ve dokuzuncu kitaplar arasındaki hikayeyi temel alması bekleniyor.

Lemony Snicket'ın uluslararası üne sahip çok satan Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events) kitap serisine dayalı olarak geliştirilen dizi; Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire kardeşlerin (Malinda Weissman, Louis Hynes, Presley Smith) ailelerini gizemli bir yangınla kaybetmeleri ve bir tiyatrocu olan uzak akrabaları Kont Olaf'ın yanına yerleşmeleriyle gelişen olayları anlatıyor.

KADRODA KİMLER VAR?

Lemony Snicket takma adıyla Talihsiz Serüvenler Dizisi kitaplarının yazarı olan Daniel Handler'ın yaratıcısı olduğu ve yürütücü yapımcılığını Handler ile birlikte Emmy ödüllü Barry Sonnenfeld'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca K. Todd Freeman (Mr. Poe), Joan Cusack (Justice Strauss), Alfre Woodard (Aunt Josephine), Catherine O'Hara (Dr. Orwell), Aasif Mandvi (Uncle Monty) ve Don Johnson (Sir) gibi isimler rol alıyor.

A Series of Unfortunate Events | A Miserable Message | Netflix:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin