A Series Of Unfortunate Events 3. sezon onayını aldı

Neflix'in henüz birkaç hafta önce resmi ikinci sezon onayını verdiği A Series of Unfortunate Events hızını alamadı ve bir yeni sezonu daha kaptı!

Neflix'in henüz birkaç hafta önce resmi ikinci sezon onayını verdiği "A Series of Unfortunate Events" hızını alamadı ve bir yeni sezonu daha kaptı!

"A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS" 3. SEZON DETAYLARI

Lemony Snicket'ın çok satan Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events) kitap serisine dayanarak hazırlanan dizisi, 3. sezon onayını da şimdiden aldı.

Netflix'ten üçüncü sezonun ne zaman abonelere sunulacağı ya da sezonun kaç bölümden oluşacağı gibi bilgiler henüz verilmedi.

3. SEZON FİNAL SEZONU MU?

Dizinin ilk sezonun hikayesi Daniel Handler'ın 13 kitaplık serisinin ilk dört kitabının ekranlara uyarlanmış haliyle ortaya çıkmıştı. İkinci sezonun beş ve dokuzuncu kitaplar arasındaki hikayeyi temel alması beklenirken, bu modelin devam etmesi halinde üçüncü sezon bizleri 12. kitaba kadar götürecek. Kalan seri nedeniyle üçüncü sezonun ekstra iki bölüm uzunluğunda olması ve üçüncü sezonun aynı zamanda final sezonu olma olasılığı oldukça yüksek görünüyor.

17-04/05/talihsiz-seruvenler-dizisi.jpg

HİKAYESİ

Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire kardeşlerin (Malinda Weissman, Louis Hynes, Presley Smith) ailelerini gizemli bir yangınla kaybetmeleriyle çalkantılı bir hal alan hayatlarını ve bir tiyatrocu olan uzak akrabaları kötü kalpli Kont Olaf'ın yanına yerleşmeleriyle gelişen olayları anlatıyor.

Lemony Snicket takma adıyla Talihsiz Serüvenler Dizisi kitaplarının yazarı olan Daniel Handler'ın yaratıcısı olduğu ve yürütücü yapımcılığını Daniel Handler ile birlikte Emmy ödüllü Barry Sonnenfeld'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca K. Todd Freeman (Mr. Poe), Joan Cusack (Justice Strauss), Alfre Woodard (Aunt Josephine), Catherine O'Hara (Dr. Orwell), Aasif Mandvi (Uncle Monty) ve Don Johnson (Sir) gibi isimler rol alıyor.

65 milyondan fazla satan ve 43 dile tercüme edilen Talihsiz Serüvenler Dizisi kitap serisinin uyarlaması olan dizi ilk sezonuyla bu senenin 13 Ocak'ında takipçileriyle buluşmuştu.

"A Series of Unfortunate Events" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin