ABC Family'nin sevilen dizileri ne zaman dönüyor?

ABC Family'den prömiyer tarihleri...

resim yok
22 Ekim 2013 - 16:49
Magazin

ABC Family'den prömiyer tarihleri...

 

Amerikan kablo televizyon şirketi Disney-ABC Television Group'a bağlı olan ve ağırlıklı olarak 15-30 yaş kitlesini hedefleyen yayınlar yapan ABC Family, bünyesindeki bazı dizilerin ekranlara geri dönüş tarihlerini duyurdu.

 

Detaylar şöyle:

 

HANGİ DİZİLER VAR?

Bu diziler arasında:

 

- Pretty Little Liars

- Twisted

- Switched At Birth

- The Fosters

 

gibi geri dönüşleri merakla beklenen kanalın hit dizileri yer almakta.

 

PRETTY LITTLE LIARS

Teen Choice Awards 2013'te altı ödül birden kazanan ve yaz finalinde gerçekleşen 1.9 milyon tweet ile sosyal medya rekorunu kıran Pretty Little Liars, 07 Ocak 2014'te yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

 

Bu arada dizinin artık klasikleşen Halloween özel bölümü 22 Ekim Salı akşamı ekranlarda olacak.

 

Dizinin konusu kısaca şöyle: Sessiz ve huzurlu bir kasaba olan Rosewood'un bu kadar çok sırra sahip olduğu kimsenin aklının ucundan geçmezdi! Bu sırlardan bazıları ise kasabanın güzel ve genç kızları Spencer, Aria, Hanna ve Emily'e ait. Ancak karanlık sırları açığa çıkmak üzere! Bir yıl önce grubun ve okulun en popüler kızı Alison DiLaurentis bir pijama partisinden sonra ortadan kaybolur ve günler geçse de bulunamaz.

 

Ve kızlar, o gece gerçekten ne olduğunu hiç kimseye söylemeyeceklerine dair birbirlerine söz verirler. Ancak, bu büyük sırrın onları birbirlerine yakınlaştıracağı düşünülürken tam tersi olur. Görünüşe göre kasabadaki herkes bir şeyler hakkında yalan söylüyor![reklam]

Alison'ın kaybolmasının arkasındaki sır perdesi aralanmaya başlayınca, kızlar 'A' harfiyle imzalanmış, sırlarıyla ilgili mesajlar ve tehditler almaya başlıyorlar. Sadece Alison'ın bildiği sırlar. Ama bu kişi Alison olamaz. Ya da olabilir mi? Bunu yapan her kimse kızların tüm sırlarını bilen ve her hareketlerini izleyen biri ya da birileri. Kızlar tekrar birbirlerine yakınlaşıyorlar. Ama en karanlık sırları açığa çıktığında da hala birbirlerinin yanında olacaklar mı?

 

DİĞER DİZİLERİN DÖNÜŞ TARİHLERİ

Diğer dizilerin dönüş tarihleri ise şöyle:

 

Twisted - 07 Ocak 2014

 

Switched at Birth - 13 Ocak 2014

 

The Fosters - 13 Ocak 2014

 

 

CBS'TEN ÜÇ DİZİSİNE TAM SEZON ONAYI GELDİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin