ABC'den Bollywood komedisi geliyor!

Amerikan ulusal kanallarından ABC'den Bollywood temalı bir komedi dizisi yolda!

Volkan Küçükel
30 Temmuz 2017 - 14:15
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC'den Bollywood temalı bir komedi dizisi yolda!

BOLLYWOOD TEMALI DİZİ YOLDA!

Mark Gordon Company ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanacak dizinin pilot bölümünü Sri Rao (What Goes On) kaleme alırken, Quantico dizisiyle izlemeye devam ettiğimiz Hindistanlı güzel aktris Priyanka Chopra yürütücü yapımcı olarak kadroda yer alacak.

17-07/30/sri-rao-twitter.png

DİZİNİN KONUSU

Henüz ismi netleşmeyen dizinin hikayesi; Bollywood'da rol aldığı filmlerle tanınan ünlü Hint aktris Madhuri Dixit'in gerçek hayat öyküsüne dayanıyor. Dizide eski bir Bollywood yıldızının iki kültürlü ailesiyle birlikte Amerika'da bir banliyöye yerleşmesi ve bu donuk yerleşkeye renkli yaşam tarzını getirmeye çalışmasıyla yaşananları izleyeceğiz.

Dixit ayrıca Mark Gordon, Nick Pepper, Rao ve kocası Shriram Nene gibi isimlerle yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

17-07/30/abc-dizileri.jpg

Hem oyunculuk yeteneği hem dans becerileriyle sayısız ödül kazanmış olan Madhuri Dixit 1984 senesinde Abodh filmiyle ilk sinema deneyimini yaşamasının ardından Ram Lakhan, Parinda, Dil, Saajan, Beta, Khalnayak, Hum Aapke Hain Koun…!, Raja ve Dil To Pagal Hai çeşitli filmlerle kendisini Hint sinemasının önde gelen oyuncularından biri olarak kabul ettirdi.

YARATICI VE YAPIMCILAR

2007 yapımı What Goes On isimli dizinin yaratıcı ve senaristi olan Sri Rao ayrıca General Hospital: Night Shift'te baş yazar olarak görev yapmıştı.

Mark Gordon Company (MGC), bir başka Hint yıldızı Chopra'nın rol aldığı Quantico dahil olmak üzere Ray Donovan, Grey's Anatomy ve Criminal Minds gibi birçok dizinin yapımcılığını yürütüyor. Şirket ayrıca ABC'den ikinci sezon siparişini alan Kiefer Sutherland'li Designated Survivor'ın ortak yapımcılarından.

Dizinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki haftalarda oyuncu kadrosuyla ilgili yeni bilgilerin gelmesi bekleniyor.

17-07/30/priyanka-chopra.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin