ABC'den müzikal polisiye dizisi geliyor: Harmony

1990 yılında Cop Rock isimli başarısız bir müzikal polisiye dizisi denemesinde bulunan ABC, 27 sene sonra benzer türdeki yeni dizi "Harmony" için geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
03 Kasım 2017 - 02:06
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC müzikal polisiye türündeki yeni bir dizi için geliştirme çalışmalarına başladı.

Pippin ve Godspell bestecisi Stephen Schwartz, Five for Fighting olarak bilinen Amerikalı şarkıcı John Ondrasik, The Fosters ortak yaratıcıları Peter Paige & Bradley Bredeweg ile Mandeville TV ve ABC Studios ortaklığında hazırlanacak "Harmony" isimli dizi için kanaldan pilot bölüm taahhütü çıktı.

"HARMONY" DİZİSİNİN KONUSU

Bredeweg, Paige ve Jacob Chase üçlüsünce senaryosu kaleme alacak dizinin hikayesine bakacak olursak;

Dizinin hikayesi New York'ta yer alan Harmony isimli kasabada geçmektedir. Bu bölgenin sakinleri dünya üzerindeki en özgün lehçeye sahiptirler: Hislerini şarkı söyleyerek, duygularını dans ederek ortaya koymaktadırlar.

Gelişmekte olan küçük bir turizm bölgesi olan bu yerde hunharca işlenmiş bir cinayet sallantıya sebep olur. Bu olayın ardından dizinin kahramanı dedektifimiz gençkken ayrıldığı bu müzikal kasabaya ortadaki suçu çözüp davayı sonuçlandırmak için geri dönüş yapmak zorunda kalır.

17-11/03/bradley_bredeweg_peter_paige_split.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Bredewe, Paige ve Chase üçlüsü aynı zamanda pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacak Jon Chu, Jonathon Komack-Martin ve Mandeville TV'den David Hoberman, Todd Lieberman, Laurie Zaks ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak.

Schwartz ve Ondrasik ikilisi ise Harmony'nin orijinal müziklerini bestelerken aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak ekibe destek verecekler.

Bredeweg ve Paige ikilisi The Fosters dizisndeki ortak yaratıcılıkları dışında Spike mini dizisi Tut'ta yazarlık yapmış, ayrıca Jef Colins ile birlikte Fly Girls dizisini ortaya çıkarmışlardı.

ABC'DEN 90'LI YILLARDA BAŞARISIZ MÜZİKAL POLİSİYE DENEMESİ: COP ROCK

ABC, 1990 senesinde Steven Bochco ve William M. Finkelstein ortak yaratıcılığında "Cop Rock" isimli müzikal bir polisiye dizisini ekranlara sunmuş ancak dizi, eleştirmenlerden aldığı olumsuz eleştiriler sonrasında ekranlarda sadece tek sezon tutunabilmiş ve gelmiş geçmiş en kötü diziler listelerinde sıklıkla kendine yer bulmuştu.

Bakalım, benzer tarzda bir dizi projesi, hayata geçmesi durumunda günümüzde nasıl geri dönüşler alacak... Kaynaklardan gelen bilgilere göre dizinin Cop Rock'taki gibi şarkı söyleyen polisler içermeyeceğinin belirtildiğini de not düşelim.

17-11/03/cop-rock-dizisi.jpg

ABC Studios ve Mandeville ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

"Cop Rock (1990)" - ABC:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin