ABC'den romantik komedi türünde yeni dizi projesi!

Amerika'da ulusal kanallar bir yandan bünyelerindeki dizileriyle en iyisinin yapmaya çalışırken, bir yandan da geleceğe dönük yeni dizi projeleri üzerinde çalışıyor.

resim yok
27 Ocak 2014 - 15:17
Magazin

Amerika'da ulusal kanallar bir yandan bünyelerindeki dizileriyle en iyisini yapmaya çalışırken, bir yandan da geleceğe dönük yeni dizi projeleri üzerinde çalışıyor.

Bunlardan birisi de ABC kanalının henüz ismi netleştirilmeyen komedi dizisi.

 

İşte detaylar:

 

LOWELL PROJESİ

Komedi dizisinin başındaki isim Jeff Lowell.

Two and a Half Men, Common Law, Just Shoot Me!, Sports Night ve Spin City gibi çeşitli televizyon dizilerinin yapımcı kadrosunda yer alan 41 yaşındaki yapımcı-yazar Lowell ayrıca birçok dizi bölümünde de yazarlık yaptı.

Bunlar arasında; aynı zamanda yapımcı kadrosunda da yer aldığı Two and a Half Men, Common Law ve Spin City gibi diziler bulunuyor.

 

AÇIKLANAN İLK OYUNCU

Gündemdeki bu dizi projesi için ilk oyuncu seçimi de yapıldı: Analeigh Tipton

 

ROMANTİK KOMEDİ

Romantik komedi olarak tanımlanan dizide Tipton'un oynayacağı karakterin ismi 'Dana' olacak.

 

HİKAYESİ

Dizinin hikayesi yeni bir ilişkiye yelken açan genç bir çiftin etrafında şekillenecek.

Son dönemde oyunculukta çıkış yakalayan ve dikkat çeken Analeigh Tipton, ilk kez McKey Sullivan'ın birinci olarak tamamladığı Tyra Banks'ın sunduğu America's Next Top Model 2008'e katılarak ünlenmişti.[reklam]

26 yaşındaki genç ismi bu yarışmanın ardından çeşitli televizyon programlarında, dizi ve filmlerde gördük.

 

TIPTON'UN ROLLERİ

Tipton dizi kariyerinde Hung (Sandee) ve The Power Inside'da (Ashley) karşımıza çıkarken; sinema kariyerinde ise The Green Hornet, 'Crazy, Stupid, Love', Damsels in Distress ve Warm Bodies gibi filmlerde rol alarak dikkat çekti.

Oyuncu son olarak ise çekimleri tamamlanan Two Night Stand isimli filmde Miles Teller, Jessica Szohr ve Leven Rambin gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçti.

Projeyle ilgili ilk bilgiler şimdilik böyle. Senaryo geliştirme çalışmaları ve oyuncu seçimleri süreci devam ediyor.

 

Bakalım önümüzdeki günlerde oyuncu kadrosuna kimler dahil edilecek...

 

 

'THE CRAZY ONES'TA SÜRPRİZ BULUŞMA! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin