ABC'den yeni komedi dizisi: Fertile

ABC, Annie Neal'ın senaryosunu kaleme aldığı "Fertile" isimli bir komedi dizisinin senaryo geliştirme çalıştırmalarına başladı.

Volkan Küçükel
20 Eylül 2017 - 01:04
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC, Annie Neal'ın (Beauty Queen) senaryosunu kaleme aldığı "Fertile" isimli bir iş yeri komedisinin senaryo geliştirme çalıştırma başladı.

"FERTILE" KONUSU

The Goldbergs yürütücü yapımcılarından Doug Robinson ve Sony Pictures TV yapımcılığında hazırlanacak dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Fertile'in hikayesi, 30'lu yaşlarının sonlarındaki Cleveland, Ohio doğumlu bir doğum uzmanı olan Amy'e odaklanıyor.

Amy, kişisel hayatında yaşadığı çok önemli bir olayın ardından Midwest'in kalbinde kendi kliniğini açacaktır.

17-09/20/annie-neal-doug-robinson.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Annie Neal'ın doğurganlıkla ilgili gerçek yaşam deneyimlerinden ilham alarak ortaya çıkarttığı proje, Neal'ın Sony TV ile yapmış olduğu bir anlaşmanın sonucu olarak hazırlanmakta.

Doug Robinson, Sony Pictures TV tabanlı DRP Doug Robinson Productions şirketiyle projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

17-09/20/dogum.jpg

Robinson; The Goldbergs dışında geçmiş dönemde Imaginary Mary ve Rules of Engagement gibi komedi dizilerinde de yürütücü yapımcılık yapmıştı.

Fertile'in senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin