ABC'den yeni komedi dizisi yolda: The Mighty Quinn

Jen Kirkman ve ABC'nin yolları The Mighty Quinn isimli yeni komedi dizisinde kesişiyor.

Volkan Küçükel
11 Ekim 2017 - 23:57
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC, "The Mighty Quinn" isimli yarımşar saat süreli bölümlerden oluşan yeni bir komedi dizisi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"THE MIGHTY QUINN" KONUSU

Yazar/stand-up komedyeni Jen Kirkman (Chelsea Lately), Julie Anne Robinson'ın CannyLads Productions'ı ve şirketin genel bir anlaşma altında olduğu Universal TV ortak yapımcılığında hazırlanacak dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Jen Kirkman'ın senaryosunu kaleme alacağı The Mighty Quinn'in hikayesi 39 yaşındaki Quinn'e odaklanıyor. Noel Günü'nde erkek arkadaşı tarafından terk edilen Quinn, bir sene boyunca flört olaylarına girmemeye ve bu süreçte kendini keşfedeceği bir serüvene çıkmaya karar verir.

Quinn, çıktığı bu serüvende sadece kendi yaşamını değil aynı zamanda arkadaşlarının da yaşamlarını değiştirerek onları her zamankinden çok daha fazla birbirine yakınlaştıracaktır.

17-10/12/jen-kirkman.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Cannylads'ten Julie Anne Robinson, Kara Baker ve David Holden'ın yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı projede CannyLads'ten Kelly Pancho ise yapımcı kadrosunda bulunuyor.

The Mighty Quinn, CannyLads'in bu sezon üretip sattığı ikinci dizi projesi oluyor. Yapım şirketi geçtiğimiz aylarda Romeos & Juliets isimli CIA draması projesi için yine ABC kanalıyla anlaşmış ve pilot bölüm hazırlıklarına başlamıştı.

17-10/12/julie-anne-robinson-yonetmen.jpg

Kariyerinde farklı projelerde 10 kez yarım saat süreli, bir kez de bir saat süreli dizi projesi için pilot bölüm yönetmen koltuğuna oturan Robinson'ın içinde yer aldığı bu projelerden altısı sezon onayını alarak diziye dönüşmüştü. The Middle, The Catch ve How To Live with Your Parents bu dizilerden bazıları.

The Mighty Quinn'in senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin