ABC'den yeni Marvel dizisi Inhumans yolda!

Amerikan ulusal kanallarından ABC, daha önceden film projesi olarak gündeme gelen ancak ilerleyen süreçte rafa kaldırılan Inhumans'ı dizi olarak ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

Yeni bir Marvel dizisi daha yolda!

'INHUMANS' GELİYOR!

Amerikan ulusal kanallarından ABC, daha önceden film projesi olarak gündeme gelen ancak ilerleyen süreçte rafa kaldırılan "Inhumans"ı dizi olarak ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

Marvel ve ABC'nin anlaşmasına göre "Marvel's The Inhumans" isimli dizinin ilk iki bölümü Eylül ayında bazı IMAX sinema salonlarında gösterilecek ve dizi bu şekilde görücüye çıkacak. Ardından ABC ekranlarında haftalık olarak izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

HİKAYESİ

Black Bolt, Medusa ve Crystal gibi karakterleri göreceğimiz dizinin hikayesi, Black Bolt ve Royal Family etrafında gelişecek.

16-11/19/inhumans.jpg

The Inhumans 1965 yılında ilk olarak Marvel Comics tarafından yaratılmıştı. Inhumans'ın hikayesini son olarak kanalın bir diğer dizisi Agents of S.H.I.E.L.D.'de izlemiştik.

NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Yapımcılığını ABC Studios'un üstlendiği sekiz bölümlük ilk sezonun 2017 yılının sonbahar döneminde başlaması bekleniyor.

Yeni Marvel projesinden beklentileriniz neler?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin