ABC'nin yeni Castle'ı Take Two dizisini tanıyalım!

Castle'ın yaratıcılarından ABC'ye yeni dizi geliyor: Take Two

Volkan Küçükel
17 Kasım 2017 - 01:00
Gündem

ABC, Castle ekibinin elinden çıkacak, davaları çözen uyumsuz bir ikiliyi merkezine alan "Take Two" isimli yeni diziye doğrudan sezon onayı verdi.

Kanalın uzun soluklu popüler dizisi Castle'ın arkasındaki isimler Andrew W. Marlowe ve Terri Edda Miller'ın yazar olarak dümenin başında olacağı; ABC Studios ve Tandem Prods. ortak yapımcılığında hazırlanacak dizi Almanya'da RTL/VOX ve Fransa'da France Television kanallarında da izleyicilerle buluşacak.

"TAKE TWO" KONUSU

Eddie Cibrian (CSI: Miami) ve Rachel Bilson (Hart of Dixie) ikilisini başrollerde izleyeceğimiz, Castle tarzında eğlenceli ve hareketli bir suç draması olarak nitelendirebileceğimiz Take Two'nun hikayesi şöyle:

17-11/17/tahe-two-abc.jpg

Ella (Bilson) rehabilitasyon sürecinden henüz yeni çıkmış popüler bir polisiye dizinin eski yıldızıdır.

Kariyerine yeniden başlamak konusunda umutsuz olan Ella, potansiyel bir rol araştırması ve hedeflerine ulaşmak maksadıyla özel dedektif Eddie'nin (Cibrian) yanında işe başlar.

Dedektif, ilk başlarda yeni çalışanıyla ne yapacağını bilemese de zamanla Ella'nın oyunculuk yeteneklerinin sahada gerçekten fayda sağlayabileceğini fark etmeye başlar ve bundan sonra ikili ilginç bir takım haline gelir.

Miller ve Marlowe yeni projeleriyle ilgili "Rola Bauer, Tim Halkin ve Tandem Productions takımı bu çığır açan girişimin parlayan yıldız ortakları oldu. ABC'deki iyi arkadaşlarımızla yeniden çalışacak olmanın yanında France 2 ve RTL/VOX'daki yeni arkadaşlarımızla da çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

ABC Entertainment Başkanı Channing Dungey ise düşüncelerini şöyle ifade etti:

"Andrew ve Terri harika hikaye anlatıcılar ve ABC'ye dönüşleri için Take Two mükemmel bir proje. Rachel ve Eddie'nin bu karakterleri hayata geçirmelerini heyecanla bekliyoruz."

17-11/17/terri-edda-miller-andrew-w-marlowe.jpg

Son olarak CMT'nin popüler country müzik draması Nashville'de Alyssa Greene karakteriyle tekrar eden bir rolle karşımıza çıkan Rachel Bilson'ı The CW'nun Hart of Dixie dizisinde dört sezon boyunca Dr. Zoe Hart rolüyle izlemiştik.

Yakın dönemde Rosewood dizisinde Ryan Slade karakteriyle izlediğimiz Eddie Cibrian ise Baby Daddy, The Playboy Club ve CSI: Miami gibi çeşitli dizilerde rol aldı.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Yaklaşık iki senedir geliştirme aşamasında olan Take Two'da Milmar Pictures çatısı altında Marlowe ve Miller ikilisi projenin yürütücü yapımcılığını StudioCanal TV'den Rola Bauer ve Tandem Productions'tan Tim Halkin ile birlikte yürütecekler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin