ABC'nin yeni komedi dizisi Splitting Up Together'ı tanıyalım!

Emily Kapnek ve Ellen DeGeneres ikilisinin arkasında olduğu komedi dizisi "Splitting Up Together" için ABC'den resmi dizi onayı çıktı.

Volkan Küçükel
13 Mayıs 2017 - 11:54
Gündem

Emily Kapnek ve Ellen DeGeneres ikilisinin arkasında olduğu komedi dizisi "Splitting Up Together" için ABC'den resmi dizi onayı çıktı. Buna göre dizi, 2017-18 televizyon sezonunun yeni dizileri arasına ismini yazdırdı.

ORİJİNALİ DANİMARKA DİZİSİNDEN UYARLANIYOR

Yine aynı kanalda yayınlanmış olan Suburgatory (2011-2014) ve Selfie (2014) dizilerinin yaratıcı ismi olarak tanıdığımız Emily Kapnek'in senaryosunu kaleme aldığı Splitting Up Together, Mette Heeno'nun yaratıcısı olduğu 2016 yapımı Danimarka dizisinden Amerikan televizyonlarına uyarlanıyor.

SPLITTING UP TOGETHER KONUSU

Jenna Fischer ve Oliver Hudson ikilisini başrolde gördüğümüz dizi; boşanmalarının ardından ilişkileri yeniden alevlenen ve aynı evde yaşamaya devam eden bir çiftin hikayesini bizlere aktaracak.

17-05/13/splittinguptogether-oyuncu-kadrosu.jpg

The Office ile bildiğimiz Jenna Fischer, üç çocuğunu yetiştirme konusunda kendisinin aksine tasasız bir haldeki eski kocası Martin'den boşanmasının ardından yeni bir hayat sürmek için mücadele eden Lena; Oliver Hudson (Scream Queens) ise aniden oluşan boşanmış hayatına umutla yaklaşan atletik ve uysal bir adam Martin karakterine hayat verecek. Artık bekar bir ebeveyn olan Martin evliliği süresince neyin yanlış gittiğini merak etmektedir.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Bobby Lee (Arthur), Diane Farr (Maya), Lindsay Price (Camille), Olivia Keville (Mae), Van Crosby (Mason) ve Sander Thomas (Milo) dizinin oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimler.

Piece of Pie Prods. aracılığıyla yazar/yürütücü yapımcı olarak görev yapan Kapnek dışında A Very Good Production'dan DeGeneres ile Jeff Kleman, orijinal dizinin yaratıcısı Mette Heeno, Hella Joof ve Mie Andreasen yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler. Dizinin pilot bölüm yönetmen koltuğunda ise Dean Holland oturuyor.

"Splitting Up Together" resmi teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin