resim yok
23 Nisan 2006 - 00:00

Yerli yapım şirketleri, çekimlerden daha iyi sonuçlar elde etmek için artık profesyonelce çalışıyor. Önümüzdeki günlerde Show TV ekranlarında başlayacak olan 'Rüyalarda Buluşuruz' isimli dizinin yapımcıları da bu amaçla Hollywood'dan dublör getirtti. Senaryo gereği, dizinin başrol oyuncularından Cenk Ertan, diğer başrol oyuncusu Özlem Conker'i motosikletle takibe alacak. Conker de bu esnada dikkati dağılıp, kaza yapacaktı. Riva Yolu üzerinde çekilen sahnede, yıllardır Hollywood'da dublörlük yapan Ayhan Yıkgeç yer aldı. Daha önce aralarında Robert De Niro, Al Pacino, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger ve Jean Claude Van Damme gibi pek çok ismin yerine geçen Yıkgeç, bu kez de Özlem Conker'in kılığına büründü. 8 kamera ile gerçekleştirilen çekimlerde, Yıkgeç'in kullandığı otomobil yol kenarındaki bir manav tezgahına çarparak şarampole yuvarlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin