ABD'nin ses getiren dizisinde bir Türk oyuncu!

Oyuncu Esin Varan, en iyi televizyon dizisi dahil birçok Altın Küre'nin sahibi dizide rol alacak..

resim yok
10 Ocak 2014 - 16:14
Magazin

Oyuncu Esin Varan, en iyi televizyon dizisi dahil birçok Altın Küre'nin sahibi dizide rol alacak..

Türk dizileri Asya, Avrupa ve Afrika'ya ihraç edilirken, oyuncular da gözlerini dünyanın her yerinden milyonlarca izleyiciye ulaşan Amerikan dizilerine dikti.

 

Broadway'de aldığı rolle adından söz ettiren Esin Varan, en iyi televizyon dizisi dahil birçok Altın Küre'nin sahibi dizide rol alacak.

 

HOMELAND

Varan, Showtime kanalının haftalık ortalama 4.4 milyon izleyicisi bulunan Homeland dizisinde Ortadoğulu bir mülteciyi canlandıran rolüyle birkaç hafta misafir oyuncu olarak ekranlarda boy gösterecek.

Genç oyuncu yaptığı açıklamada, uzun zamandır sahnenin yanı sıra ekranlarda da ye almak için uğraştığını belirtti.

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden Homeland'de seçmeleri kazandığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Varan, Türkiye'de de izleyicisi bulunan dizideki çekimlerinin Mart ayından itibaren başlayacağını bildirdi.

Varan, Amerika'daki oyunculuk serüvenine ilişkin ise şunları dile getirdi:

"Orada kalmak çok zor. Bambaşka bir kültürde bu işi yapmak kolay değil ve insanlar bir süre orada yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönünce işlerin çok daha kolay yürüyeceğini düşünüyorlar. Burada ünlü olmak ve çevre edinmek daha kolay. Orada ben gerçekten çok zorlandım, Amerikalı bir çabalıyorsa senin on çabalaman ve her zaman bir adım önde olman lazım. Sanırım insanlar uğraşmak istemiyorlar ya da umduklarını bulamıyorlar. Ama benim hedefim yurt dışında devamlılığı olan bir başarı elde edebilmek.''[reklam]

''İŞİN MAYASI İNANMA''

Varan, 'başarılı olabilmek için işin mayasının kesinlikle inanma ve çabalamak' olduğunu da vurgulayarak, inanan kişinin daha çok çabaladığını ve başardığını söyledi.

New York Theatre Academy'e girmek istediğinde "130 yıldır kimse girmemiş sen mi gireceksin" denildiğini aktaran Varan, "Bana güvenen arkadaşlarım bile bu şüpheyi barındırıyordu ama ben bunları hiç düşünmedim. Ben neyi başarmayı istediğimi biliyordum. Hedeflerimle oraya gittim ve inandım" diye konuştu.

Varan, yaklaşık on senedir tiyatroyla uğraştığını, Türkiye'de de bazı özel tiyatrolarda ve bir dizide küçük bir rol aldığını anlattı.

 

PERİLER KRALİÇESİ

Dizilerin yanı sıra tiyatroya dört elle sarılan Varan, bu yıl 130'uncu yılını kutlamaya hazırlanan New York Academy Theatre Company'deki "Beauty of The Father" adlı oyunuyla da sahne alacak. Provaları devam eden ve haftaya büyük prodüksiyon şirketleri ile yapımcıların katılacağı ilk öngösterimi yapılacak oyun, nisan ayında da sanat severlerin beğenisine sunulacak.

Varan, periler kraliçesi Titanya karakterine hayat katacağı "Fairy Cakes" oyunuyla da Broadway'de sahne alacak.

 

 

PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2014 KAZANANLARI BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin