Acun Ilıcalı'nın TV8'de yola devam edeceği isimler kimler?

Acun Ilıcalı'nın TV8’i satın almasından sonra kanalda hangi yapımların yayında kalacağı belli oldu.

resim yok
25 Kasım 2013 - 13:21
Magazin

Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almasından sonra kanalda hangi yapımların yayında kalacağı belli oldu.

Murat Özarı ile Fikret Engin'in sunuculuğunu yaptı 'Bay Tahmin' programı TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Acun Ilıcalı'nın performanslarını beğendiği ikili haftanın iki günü izleyicilerin karşısında olacak.

Acun Ilıcalı'nın kalmasını istediği iki yapım daha belli oldu. Özge Uzun'un sunduğu 'Erken Baskı' ve Oylum Talu'nun sunduğu 'Anlatacaklarım Var' programları oldu.

Acun Ilıcalı'nın anlaşma gereği bu 4 isim dışında kalan personelle çalışmak istemediği öğrenildi. 

 

İŞTE O YAZI

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu'nun konuyla ilgili köşe yazısından satır başları şöyle:

''Acun Ilıcalı’nın TV8’i satın almasından sonra kanalda hangi yapımların ve çalışanların işine son verildiği haberleri 'Çin işkencesi'ne dönüştü. Ilıcalı, Acun Medya’dan getireceği 150 kişilik ekibiyle devam edecek. Buna rağmen üç yapımla dört ekran yüzünün kalmasını istedi

Acun Ilıcalı’nın TV8’i satın almasından sonra kanalda hangi yapımların ve çalışanların işine son verildiği haberleri 'Çin işkencesi'ne dönüştü adeta... Hergün bir haber çıkıyor medyada. Oysa TV8’de neler olacağı günler öncesinden belliydi.[reklam]

Çünkü Ilıcalı, daha başından açıkladı TV8’i alınca ne yapacağını:

''TV8’de haber, tartışma, spor, dizi ve film değil, Acun Medya’nın yapacağı yarışmalar, şovlar olacak.''

Satış sırasında taraflar arasındaki anlaşma uyarınca MNG Holding, bazı birimlerdeki bazı elemanlar hariç tüm çalışanları çıkarıp, tazminatlarını ödeyecek, Ilıcalı, TV8’in yayınlarını Acun Medya’dan getireceği 150 kişilik ekibiyle sürdürecek. Buna rağmen üç yapımla dört ekran yüzünün kalmasını istedi Acun Ilıcalı.

'Bay Tahmin'i hazırlayıp sunan Murat Özarı ile Fikret Engin’i tutmakla yetinmedi Ilıcalı, gece geç saatlerde yaptıkları programın saatini öne aldı ve sayısını da ikiye çıkardı.

TV8'de başka kimler kalacak diye sorduğum Ilıcalı'nın verdiği yanıt şuydu:

''Murat Özarı ile Fikret Engin'in dışında Özge Uzun (Erken Baskı) ve Oylum Talu'nun (Anlatacaklarım Var) programları da devam edecek.''

 

 

TÜRK TELEVİZYONLARININ EN ÇOK KAZANAN 12 İSMİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin