Adam Bartley This Is Us kadrosunda!

Adam Bartley, tekrar eden bir rolle NBC'nin çıkış yakalayan dizisi This Is Us'ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
07 Aralık 2016 - 15:57
Yeni Bölüm

Sonbahar döneminin dikkat çeken yeni dizilerinden 'This Is Us'tan yeni bir oyuncu kadrosu haberimiz var!

Son dönemde Longmire dizisinde karşımıza çıkan aktör Adam Bartley, tekrar eden bir rolle NBC'nin çıkış yakalayan dramedisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

KARAKTER DETAYLARI

Peki aktörü dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

Bartley dizide yerel bir at çiftliğinde çalışan ve zor bir döneminde Kate'i (Chrissy Metz) destekleyen Duke karakterine hayat verecek.

Çıkan haberde ikilinin olası bir yakınlaşması hakkında bir detay verilmemiş olsa da Kate ve Duke'un birbirinden etkilenme ihtimali de mevcut görünüyor.

16-12/07/this-is-us-oyunculari.jpg

BARTLEY'IN KARİYERİ

Longmire'daki şerif yardımcısı Jim "the Ferg" Ferguson karakteriyle bilinen Bartley ayrıca NCIS: Los Angeles (Carl Brown) dizisinde de tekrar eden bir rolle karşımıza çıkmayı sürdürüyor. Lucifer, Bones ve Vegas ise aktörün son dönemde tek bölümlüğüne konuk olduğu diziler arasında. Bartley'ı yakın bir dönemde uzun metrajlı film çalışmaları olarak Annabelle 2 ve Under the Silver Lake yapımlarında da izleyeceğiz.

Mandy Moore, Milo Ventimiglia ve Sterling K. Brown gibi isimleri başrollerde gördüğümüz This Is Us, bazıları aynı doğum gününü paylaşan ve hayat hikayeleri ilginç bir şekilde birbiriyle kesişen bir topluluğun yaşadıklarına odaklanıyor. Justin Hartley, Chrissy Metz, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan ve Ron Cephas Jones dizinin oyuncu kadrosundaki diğer önemli isimler.

YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

06 Aralıkta "Last Christmas" isimli sezon ortası final bölümü ile ekranlara gelen dizi, 10 Ocak 2017 tarihinden itibaren sezonun geri kalan bölümlerini tamamlamak için NBC ekranlarına geri dönecek.

This Is Us 'Kate':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin